ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος: Έμειναν στο «μηδέν»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 21:06 ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος: Έμειναν στο «μηδέν»

Δοκάρι στο 57’ με τον Τσούκαλο η Λαμία…

Με δύο πρόσωπα, ένα καλό στο πρώτο μέρος και ένα σχεδόν αδιάφορο στο δεύτερο, Λαμία και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚΛ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν σχεδόν εντυπωσιακά στο παιχνίδι με γρήγορες εναλλαγές και πρωτοβουλίες απέναντι στην εστία του Μαλέρμπ και απέσπασαν αρκετά χειροκροτήματα από τους φίλους τους που αψήφησαν τη ζέστη και βρέθηκαν στις εξέδρες.

Πρώτη επίσημη εμφάνιση του Μπαράλες, αλλά και από την αρχή χρησιμοποίηση του Μπερτόλιο που μαζί με τον Επστάιν έδειξαν ωραία στοιχεία.

Στην επανάληψη αν και σημειώθηκε η καλύτερη ευκαιρία σε προσπάθεια του Τσούκαλου που σταμάτησε στο δοκάρι στο 57’, σε γενικές γραμμές βγήκε η κούραση της προετοιμασίας και στις δύο ομάδες, ενώ και οι πολλές αλλαγές έπαιξαν ρόλο στο να μην υπάρξει ρυθμός.

Και σε αυτό το παιχνίδι πάντως οι «κυανόλευκοι» έδειξαν στοιχεία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικό σχήμα στο νέο πρωτάθλημα, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην κατηγορία για 2η συνεχή χρονιά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοβ (46′ Μελίσσας), Βασιλαντωνόπουλος (69’ Ρόμανιτς), Βάντερσον, Αναστασιάδης (46′ Παπαργυρίου), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Δημούτσος (61’ Άντρονικ) Μπλάζιτς (46′ Μπουλούλης), Μπερτόλιο (46’ Καραγκούνης), Επστάιν (61’ Μπούντνικ), Μπαράλες (46’ Τσούκαλος)

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανινγκό): Μαλέρμπ, Γκουστάβο, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Άλμπεργκ, Μασούρας, Ντουρμισάϊ, Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά, Μακρύλλος, Σαραμαντάς.

Έπαιξαν και οι, Μαϊνόλοβιτς,Τσιλούλης, Κόρμπος, Ντε Ταντέο, Κόρμπος, Καμαρά, Σίντι, Σεράφ, Παπαγεωργίου, Μίκο, Οικονομίδης, Κότσιτς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση