Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία 0-0: Ίδια φιλική γεύση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 21:18 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία 0-0: Ίδια φιλική γεύση!

Έχασε και πέναλτυ με τον Μπαράλες η ομάδα του Τεννέ…

Σε ίδιους ρυθμούς με την τελευταία αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, κινήθηκε και στη Λιβαδειά ο ΠΑΣ Λαμία κόντρα στον γηπεδούχο Λεβαδειακό.

Το τελικό 0-0 αδικεί και τις δύο ομάδες ειδικά για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρώτο 45λεπτο, με τη Λαμία πάντως να είναι καλύτερη στα σημεία! Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς στο 88’ με πέναλτυ στο οποίο αστόχησε ο Μπαράλες ή καλύτερα απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στα μελανά σημεία ο τραυματισμός του Ασίγκμπα λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Χατζηλάμπρος, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο, Σουμπίνιο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοβ, Βάντερσον, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου Βασιλαντωνόπουλος Μπουλούλης, Άντρονικ, Ταπόκο, Τσούκαλος, Μπούτνικ.

Έπαιξαν και οι: Μελισσάς, Αναστασιάδης, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Καραγκούνης, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Κωστίκας.

Το θετικό είναι ότι οι «κυανόλευκοι», σε όλα μέχρι στιγμής τα φιλικά δημιουργούν ευκαιρίες, ανεξάρτητα αν δεν έχουν δείξει άνεση στο σκοράρισμα. Φυσικά σε αυτό το στάδιο είναι θαύμα που οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν έστω και για 45 λεπτά, καθώς οι προπονήσεις είναι σκληρές με στόχο την αγωνιστική ετοιμότητα τουλάχιστον μετά από ένα μήνα.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Τεννέ στις 8 Αυγούστου με το ΝΠΣ Βόλου στο ΔΑΚΛ, ενώ το άλλο Σάββατο (11/8) θα δοθεί η «ρεβάνς» με τον Λεβαδειακό επίσης στο ΔΑΚΛ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση