ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-1: Της πάει το «Χ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 20:33 ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-1: Της πάει το «Χ»

Προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες, αλλά στο τέλος δεν πήρε τη νίκη…

Με καλές και κακές στιγμές ο ΠΑΣ Λαμία υποχρεώθηκε στην 4η ισοπαλία του στα πέντε φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα και την 3η συνεχόμενη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου.

Η ομάδα του Τεννέ, όπως και στα προηγούμενα φιλικά έδειξε ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε στο σκορ, ενώ στην επανάληψη αν και έχασε πάλι ευκαιρίες έδωσε το δικαίωμα στους νεοφώτιστους στη Football League  να ισοφαρίσουν και να μείνουν αήττητοι και στο τρίτο τους φιλικό προετοιμασίας.

Ίσως στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι φίλαθλοι να περίμεναν περισσότερα από τους «κυανόλευκους» καθώς έπαιζαν και με αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας, ενώ πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη σέντρα της Super League μετά τη συμφωνία των 7 να υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος κάτι που μεταφράζεται σε σέντρα σε 2,5 εβδομάδες.

Στα σημαντικά το πρώτο γκολ του Μπερτόλιο που βλέπει γήπεδο, μοιράζει παιχνίδι και απέδειξε ότι βλέπει και δίχτυα. Το γκολ μπήκε στο 17’ από σέντρα του Καραγκούνη και ψύχραιμο πλασέ του Αργεντινού στην κίνηση (1-0).

Η ισοφάριση ήρθε στο 79’ από μία στημένη φάση και κοντινό πλασέ του Μαλακασιώτη.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας (85′ Κατσίκας), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος (57′ Δημούτσος), Μπλάζιτς (70′ Άντρονικ), Επστάιν (57′ Τσούκαλος), Καραγκούνης (46′ Παπαργυρίου) , Μπερτόλιο (70′ Ρόμανιτς), Μπαράλες (74′ Μπούτνικ)

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 στις 18:30 στο ΔΑΚΛ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση