Σε Ευρυτανία και Βόρεια Εύβοια ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 15:21 Σε Ευρυτανία και Βόρεια Εύβοια ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Το «παρόν» στη μεγάλη γιορτή της Ευρυτανίας και στις εκδηλώσεις του Δήμου Καρπενησίου «Μποτσάρεια 2018» 10 με 11 Αυγούστου, έδωσε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας.

Στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, υπό την αιγίδα του οποίου ήταν οι διήμερες εκδηλώσεις.

Την Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Αυγούστου, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μετέβη εκτάκτως στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, προκειμένου να συμμετάσχει στην Έκτακτη Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας, για το σχεδιασμό και τις δράσεις αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στο Κοντοδεσπότι μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο Συντονιστικό Όργανο, πήραν μέρος ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου, ο Περιφερειάρχης Κων/νος Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο  Γεώργιος Κωστόπουλος Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας,  ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γεώργιος Ψαθάς, στελέχη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ο Βουλευτής Ν. Ευβοίας Αναστάσιος Πρατσόλης, ο Πρόεδρος της ΠΟΓΕΔΥ Νίκος Κακαβάς, ενώ εκτός από τον Συντονιστή, από μεριάς Αποκεντρωμένης Διοίκησης, συμμετείχε και ο Δ/ντης Δασών Ευβοίας, Αθανάσιος Ξηρογιάννης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση