Εγκρίθηκαν ακόμη εφτά (7) θέσεις για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 14:21 Εγκρίθηκαν ακόμη εφτά (7) θέσεις για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με επτά (7) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΚΚΠΠΣΕ) προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με την απόφαση καθορίστηκε ο αριθμός των προσώπων με τα οποία το ΚΚΠΠΣΕ μπορεί να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους και για τις κάτωθι ειδικότητες:

Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (π. Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (π. Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) με σκοπό την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.

Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Ψυχιάτρων, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (π. Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (π. Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.

Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Παιδοψυχίατρων στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (π. Ορφανοτροφείο Αρρένων) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων κοινωνικής φροντίδας προς τα παιδιά και άλλων δράσεων εναλλακτικής παιδικής προστασίας.

Ενώ για πρώτη φορά, θα υπάρξει συνεργασία με:

Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγού Ειδικής Αγωγής στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (π. Ορφανοτροφείο Αρρένων), το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες μαθησιακής υποστήριξης προς τα παιδιά.

Και ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Εργοθεραπευτή ιδίως για το Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (π. Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) που θα υλοποιήσει προγράμματα απασχόλησης των ωφελουμένων, ανάπτυξης των ικανοτήτων προεπαγγελματικού προσανατολισμού και δημιουργικής δραστηριότητας, βελτίωσης των φυσικών τους λειτουργιών και ενίσχυσης των ευρύτερων δεξιοτήτων τους.

Η δαπάνη των παραπάνω υπηρεσιών, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του Κέντρου, θα καλυφθεί αποκλειστικά από δεσμευμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ οι λεπτομέρειες σε σχέση με τις ημέρες και τις ώρες εκτέλεσης των εργασιών θα καθορισθούν σε δεύτερο χρόνο από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση