Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο μηχανές που είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 07:54 Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο μηχανές που είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - Τρεις 43χρονοι στο Νοσοκομείο από απρόβλεπτο διπλό τροχαίο…

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο 43χρονοι αναβάτες δύο διαφορετικών μηχανών που κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας τα ξημερώματα της Τετάρτης 22 Αυγούστου.

Περίπου στις 03:35’ π.μ. κάτω από άγνωστες συνθήκες τα δύο δίκυκλα που κινούνταν αμφότερα προς Χαλκίδα, συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της 3,1 χ/θ, με αποτέλεσμα και οι δύο αναβάτες να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Διερχόμενος οδηγός αγροτικού από το αντίθετο ρεύμα σταμάτησε άμεσα να προσφέρει βοήθεια και να τους βοηθήσει ώστε να απομακρυνθούν από το δρόμο.

Μερικές στιγμές αργότερα ΙΧΕ που οδηγούσε επίσης 43χρονος με κατεύθυνση επίσης προς Χαλκίδα, δεν είδε εγκαίρως τις πεσμένες μηχανές με τις οποίες συγκρούστηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στο αγροτικό που είχε σταματήσει για βοήθεια!

Τελικός απολογισμός και οι τρεις 43χρονοι κατέληξαν, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα, στο Νοσοκομείο, χωρίς να θέλει κανείς να σκεφθεί τι θα γινόταν αν οι δύο δικυκλιστές δεν είχαν προλάβει να απομακρυνθούν από το σημείο που έπεσαν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση