Μια θέση Επιμελητή Β’ στο ΓΝ Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 11:08 Μια θέση Επιμελητή Β’ στο ΓΝ Καρπενησίου

Εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας, αναρτήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου η απόφαση - προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β΄ (άγονη και προβληματική περιοχή Α΄ κατηγορίας).

Η καταληκτική προθεσμία για την έκδοση και ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την ηλεκτρονική αποστολή της προκήρυξης στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας το αργότερο μέχρι σήμερα 22/08/2018.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 03/09/2018 ώρα 12μ.μ. και λήγει στις 21/09/2018 ώρα 23:59.

Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Μέχρι την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 5ης Υ.ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Περιοχή Μεζούρλο, ΤΚ 41110, Λάρισα, Τ.Θ. 2101), αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά, είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς, σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Θυμηθείτε επίσης: Προκηρύχθηκαν οι δύο θέσεις Καρδιολόγων για το αιμοδυναμικό του ΓΝ Λαμίας

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση