Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΔΙΕΚ – Παράταση για τις εξετάσεις πιστοποίησης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 19:07 Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στα ΔΙΕΚ – Παράταση για τις εξετάσεις πιστοποίησης

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής/ αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ), για το έτος κατάρτισης 2018-19.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα διαρκέσουν μία εβδομάδα δίνοντας και αυτή τη χρονιά τη δυνατότητα σε αρκετές χιλιάδες νέους και νέες να εγγραφούν στην ειδικότητα αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης της επιλογής του.

Παράταση των αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ και προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλες και όλοι οι απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων έχουν προστεθεί επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας, αναρτημένες εδώ.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την καλύτερη πληροφόρηση των ενδιαφερόμενων αποφοίτων έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΟΠΠΕΠ, στο πεδίο Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ, στην υποενότητα Θέματα Εξετάσεων Κατάλογοι Ερωτήσεων, που αντιστοιχούν στην κάθε ειδικότητα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση