Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Οικονόμου: «Κουτοπονηριές που δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική…»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 08:26 Γιάννης Οικονόμου: «Κουτοπονηριές που δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική…»

Καυστικό σχόλιο από το «γαλάζιο» στέλεχος, για τον τελευταίο ανασχηματισμό.

«Δεν αντέχουν σε κριτική» τα όσα γράφτηκαν για διεμβολισμό της δεξιάς και της κεντροδεξιάς από την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα, σημειώνει σε σχόλιο του στο Facebook το στέλεχος της ΝΔ - και όπως όλα δείχνουν και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας – Γιάννης Οικονόμου.

Χαρακτηρίζει μάλιστα ως «κουτοπονηριά» την συγκεκριμένη κίνηση του πρωθυπουργού να συμπεριλάβει στην κυβέρνηση την πρώην βουλευτή της ΝΔ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην υπουργό Ξενογιαννακοπούλου, στο φλέρτ Ραγκούση και στις διαρροές περί Τζουμάκα:

Δείτε το γράφει στην ανάρτησή του στο facebook:

«2 σχόλια για τον ανασχηματισμό

• Η ιστορία δείχνει ότι οι ανασχηματισμοί που επιχειρούν οι πρωθυπουργοί (συμπεριλαμβανομένων και πρωθυπουργών του χώρου μας) σε προεκλογικές χρονιές δεν φέρνουν ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοιάζουν με επίκληση στη θεία πρόνοια την ύστατη στιγμή ή με προετοιμασία της επόμενης κατάστασης από την όχθη της αντιπολίτευσης.

• Η κυβερνητική θητεία αλλά και η ανυπαρξία «πολιτικού χώρου» ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ μοιραία τον έχει μετατοπίσει στη πολιτική γεωγραφία. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν πρέπει να αγνοούμε. Το να επιχειρούν όμως στο ΣΥΡΙΖΑ να προσωποποιήσουν αυτή την μετατόπιση με την υπουργοποίηση Ξενογιαννακοπούλου, το φλέρτ με το Ραγκούση και τις διαρροές περί Τζουμάκα μάλλον αποδυναμώνει παρά ενισχύει τη μετατόπιση αυτή. Τέλος, μια κατηγορία μόνη της αποτελεί η υπουργοποίηση της κας Κατερίνας Παπακώστα στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Επειδή τα περι διεμβολισμού από την κυβέρνηση του ακροατηρίου της δεξιάς και κεντροδεξιάς με αιχμή την "χαρισματική" κα Παπακώστα, δεν αντέχουν νομίζω σε σοβαρή κριτική θα σταθώ σε τούτο μόνο: την κυνική ή αλλιώς κουτοπόνηρη λογική να τοποθετηθεί η κα Παπακώστα ως υφυπουργός κάτω από υπουργό σε υπουργείο που μέχρι πριν από λίγο είχε μόνο αναπληρωτή υπουργό, με απολκειστική προφανώς αρμοδιότητα τα ρουσφέτια....μπας και...».