«Μόνοι τους την έκαναν, μόνοι τους εξέδωσαν και το πόρισμα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 07:33 «Μόνοι τους την έκαναν, μόνοι τους εξέδωσαν και το πόρισμα»

Για την περιπέτεια του 19μηνου μωρού με το φίδι στο Βένετο...

«Ουδέποτε κληθήκαμε να καταθέσουμε στην επιτροπή που διενήργησε την έρευνα» δηλώνουν ο παππούς και η γιαγιά του 19 μηνών βρέφους που είχε υποστεί τσίμπημα φιδιού πριν από ένα μήνα περίπου και οι οποίοι κατήγγειλαν γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου για ολιγωρία προκειμένου να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Η καταγγελία μάλιστα είχε προκαλέσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου, η οποία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν, ενώ το πόρισμα της πειθαρχικής έρευνας που διενήργησε η διοίκηση του Νοσοκομείου βόλου συμπέρανε ότι οι γιατροί ενήργησαν με τον ορθό τρόπο στην αντιμετώπιση του περιστατικού.

Από την πλευρά τους ωστόσο οι παππούδες του μικρούς αγοριού Χρήστος και Γιούλα Γαλάτου σε ανακοίνωσή τους που κοινοποίησαν στη «Μαγνησία» αναφέρουν τα εξής: «Προς ενημέρωση των πολιτών με αφορμή το δημοσίευμα περί εκδόσεων του πορίσματος της ΠΔΕ που διενεργήθηκε από το Νοσοκομείο Βόλου για την υπόθεση του τσιμπίματος του 19 εγγονού μας από φίδι, είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωστοποιήσουμε ότι ουδέποτε κληθήκαμε από τον διενεργήσαντα την ΠΔΕ έτσι ώστε να εκφέρουμε κι εμείς τις θέσεις μας. Μόνοι τους την έκαναν, μόνοι τους εξέδωσαν και το πόρισμα της ΠΔΕ. 

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση