Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δολοφόνοι επέστρεψαν με φόλες στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 07:36 Οι δολοφόνοι επέστρεψαν με φόλες στη Λαμία! (φωτογραφία αρχείου)

Τέσσερις (4) ακόμη αθώες ψυχές δηλητηρίασαν με φόλες δολοφόνοι στην περιοχή της Λαμίας, σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Οι απάνθρωποι αυτή τη φορά χτύπησαν στην Λεωφόρο Ελευθερίας στο ΜΕΤΡΟ, όπου γνώριζαν ότι υπήρχαν σκυλάκια που δεχόντουσαν με ευκολία το φαγητό των «σωτήρων» τους. Δυστυχώς κάποιοι δεν ήθελαν να τα βοηθήσουν, ήθελαν να τα σκοτώσουν!

Διαβάστε την καταγγελία της προέδρου του Φιλοζωικού Έφης Γρίβα:

«Στο ίδιο έργο θεατές ξανά με την δηλητηρίαση σκυλιών αυτή την φορά στην περιοχή του Metro, στη Λεωφόρο Ελευθερίας το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018.Έχουμε χάσει πλέον τον αριθμό στις αμέτρητες περιπτώσεις ‘’φόλας’’ στη Λαμία ειδικά και στη Φθιώτιδα γενικότερα. Ο απολογισμός 4 σκυλιά που κάποιοι φρόντιζαν και αγαπούσαν.

Καταδικάζουμε όχι μόνο την ανηλεή πράξη (η φόλα είναι τοξικό δηλητήριο που όταν εισέρχεται στον οργανισμό προκαλεί αφόρητους πόνους) αλλά και την οπισθοδρομική νοοτροπία που διέπει αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας εγκληματικές πράξεις απέναντι σε ανυπεράσπιστα όντα.

Πρόκειται για την ίδια απολίτιστη λογική να κόβω τα δένδρα μόνος μου γιατί με ενοχλούν, να στήνω σιδηροδέσμιες ομπρέλες με τσιμέντο σε παραλίες για να έχω μόνο εγώ σκιά και άλλες αχαρακτήριστες  πράξεις που καταπατούν τον νόμο και προσβάλουν ολόκληρη την χώρα μας.

 Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας δηλώνει για μια ακόμη φορά πως θα σταθεί απέναντι σε όσους με τις πράξεις τους προσπαθούν να καταστήσουν την Ελλάδα υποανάπτυκτη γωνιά της Ευρώπης και πως θα αγωνιστεί με σημαία τον εθελοντισμό και την αγάπη για την ζωή και την φύση ώστε να υπερασπιστεί και να αναδείξει όσα οι πρόγονοί μας δίδαξαν σε όλο τον κόσμο: τον πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων και είναι χρήσιμος για την κοινωνία…».