"SOS" από την Τοπική Κοινότητα Πτελέας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 20:41 "SOS" από την Τοπική Κοινότητα Πτελέας

Έσπασε αγωγός νερού και πλημμύρισαν σπίτια.

Την καθυστερημένη αντίδραση της δημοτικής αρχής, κατήγγειλε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της ΤΚ Πτελέας του Δήμου Μακρακώμης, Γιάννης Πλιάκος.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου αντιλήφθηκαν ότι έχει σπάσει αγωγός ύδρευσης, όταν τα νερά έφτασαν μέσα στα σπίτια. Άμεσα όπως καταγγέλλει ειδοποίησε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βασίλειο Μπότση που υποσχέθηκε ότι συνεργείο του Δήμου θα έφτανε στο σημείο για την αποκατάστασή της.

Επειδή οι ώρες πέρασαν και περνούσε και η Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Πτελέας επικοινώνησε και με τον υδραυλικό του Δήμου που τον ενημέρωσε ότι ήταν σε άλλες βλάβες κι αν προλάβαινε θα περνούσε και από το χωριό του. Τελικά νύχτωσαν βγάζοντας τα νερά από τα σπίτια και όχι μόνο υδραυλικός δεν έφτασε, αλλά όπως λένε δεν του απαντάνε και στα τηλέφωνα.

Να σημειωθεί ότι πλέον καθίσταται και προβληματική η ύδρευση του χωριού καθώς κόπηκε μέρος της παροχής γιατί αλλιώς κινδυνεύει το σπίτι που βρίσκεται κοντά στη βλάβη.

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον κ. Μπότση ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι έδωσε εντολή για να πάει συνεργείο στην Πτελέα από το πρωί της Παρασκευής και ότι θα εξετάσει το γεγονός της καθυστέρησης το οποίο και δε γνώριζε. Πάντως όπως μας είπε προέχει και για κείνον αυτή τη στιγμή να λυθεί το πρόβλημα και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση