Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος πεσμένος στη χαράδρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 19:37 Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος πεσμένος στη χαράδρα

Σε πολύ βαριά κατάσταση βρέθηκε τραυματισμένος ψηλά στο βουνό στην Αηδόνα Καλαμπάκας σήμερα τα ξημερώματα ένας 32χρνος βοσκός, Αλβανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού που έβοσκε ο άτυχος Αλβανός, δήλωσε στο Α.Τ. Καλαμπάκας την εξαφάνιση του χθες το απόγευμα. Άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας, μαζί με τον ιδιοκτήτη και συγγενικά πρόσωπα του 32χρονου, άρχισαν έρευνες στο βουνό και τελικά εντοπίστηκε σήμερα στις 4:00 τα ξημερώματα και μετά από πολύωρη επιχείρηση, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr ο 32χρονος βοσκός ο οποίος είναι παντρεμένος, φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, μετά από πτώση σε χαράδρα προφανώς στο σημείο που βρέθηκε.

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του τραυματισμού του.

Να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί οι πρώτες βοήθειες, έχει διασωληνωθεί στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου και θα μεταφερθεί μάλλον στην ΜΕΘ ή ακόμη και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εάν η κατάστασή του κριθεί προς περαιτέρω αντιμετώπιση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση