Σε καλό δρόμο ο Α.Ε.Σ. Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 08:08 Σε καλό δρόμο ο Α.Ε.Σ. Στυλίδας

Ο Α.Ε.Σ. Στυλίδας είναι πλέον στο επίκεντρο σε ότι αφορά στην ελαιοκαλλιέργεια σε όλη την επικράτεια. Μάλιστα κατάφερε να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, φτιάχνοντας τον 2ο καλύτερο φάκελο πανελλαδικά.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του Α.Ε.Σ. Στυλίδας

«Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, ο μεγαλύτερος συνεταιρισμός επιτραπέζιας ελιάς στην Ελλάδα, υπέβαλε φάκελο για την ένταξή του στον Καν. (ΕΕ) 611/2014, που αφορά προγράμματα ελαιουργικών φορέων. Σε σύνολο 109 αιτήσεων προς ένταξη, που κατατέθηκαν  πανελλαδικώς, ο Συνεταιρισμός αξιολογήθηκε και έλαβε το δεύτερο μεγαλύτερο πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύει ότι οι προσπάθειες όλων αυτών των τελευταίων χρόνων που γίνονται στον συνεταιρισμό, τον έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς για την ελαιοκαλλιέργεια σε όλη την επικράτεια. Δεσμευόμαστε, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να αξιοποιήσουμε το νέο πρόγραμμα προς όφελος των ελαιοπαραγωγών-μελών μας και της περιοχής μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, καταλυτική ηταν η βοήθεια του βουλευτή Φθιώτιδας και συντοπίτη μας κ. Βέττα Δημητρίου που έχει αντιληφθεί την σημασία και το έργο του συνεταιρισμού και είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια».     

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ε.Σ ΣΤΥΛΙΔΑΣ   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση