Επιτυχίες των μαθητών των ΕΠΑΛ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 23:49 Επιτυχίες των μαθητών των ΕΠΑΛ Φθιώτιδας

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων των ΕΠΑΛ του Ν. Φθιώτιδας αισθάνονται, καταρχήν, την ανάγκη να συγχαρούν όλους/ες τους μαθητές/τριες τους που πέτυχαν στις φετινές εξετάσεις στα Πολυτεχνεία, στα Πανεπιστήμια, στις Στρατιωτικές Σχολές, στο Ναυτικό  και στα ΤΕΙ της χώρας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι κατάφεραν με την προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι η εισαγωγή των μαθητών των ΕΠΑΛ στα ΑΕΙ δεν είναι ουτοπία ούτε αποτελεί «ταμπού». Πανεπιστημιακά τμήματα όπως:   ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ,  ΦΥΣΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ,  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΕΦΑΑ, ΣΜΥΑ, ΑΕΝ και πολλά άλλα είναι ανάμεσα σε αυτά που πέτυχαν οι μαθητές μας τη χρονιά αυτή.
Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε και σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν ή δεν επέλεξαν να συνεχίσουν τις σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά επέλεξαν να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στην ειδικότητά τους συμμετέχοντας στο θεσμό τη Μαθητείας, καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
1ο ΕΠΑΛ ΛΑΜΙΑΣ
2ο ΕΠΑΛ ΛΑΜΙΑΣ
3Ο ΕΠΑΛ (ΕΣΠΕΡΙΝΟ)  ΛΑΜΙΑΣ
ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
ΕΠΑΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Τα πανεπιστημιακά τμήματα που πέτυχαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση