Λαμία: Ξαναχτύπησε η σπείρα που κλέβει υλικά οικοδομών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 07:30 Λαμία: Ξαναχτύπησε η σπείρα που κλέβει υλικά οικοδομών

Απανωτές οι κλοπές σε επιχειρήσεις το τελευταίο 4ημερο…

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο το θράσος των διαρρηκτών που «χτυπάνε» μάντρες και αποθήκες υλικών στη Λαμία.

Παρά τις απανωτές καταγγελίες και τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Λαμίας, εκείνοι απτόητοι συνέχισαν το τελευταίο 4ημερο το «έργο» τους με καταδρομικές εξορμήσεις από το μεσημέρι της Παρασκευής - που συνήθως κλείνουν οι περισσότερες μάντρες - μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Με μερικά 24ωρα διαφορά οι δράστες, που φαίνεται ότι είναι ολόκληρο κύκλωμα και έχουν τις άκρες για να μεταπουλούν το εμπόρευμα, ξαναχτύπησαν την επιχείρηση από την οποία την περασμένη εβδομάδα έκλεψαν πράγματα αξίας 25.000 ευρώ!

Για μία ακόμη φορά οι άνθρωποι της συγκεκριμένης επιχείρησης που πουλάει υλικά οικοδομών, βρήκαν τις πόρτες παραβιασμένες και όσα πράγματα ήταν εύκολο να μετακινηθούν έκαναν φτερά. Η Ασφάλεια φέρεται να έχει κάνει και δύο προσαγωγές υπόπτων που είναι Ρομά, αλλά δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο εναντίον τους καθώς δε βρέθηκε κάτι από τα κλοπιμαία επάνω τους.

Δυστυχώς η δράση της συγκεκριμένη σπείρας είναι εξακολουθητική και οι επαγγελματίες δεν μπορούν να ησυχάσουν, ενώ οι ζημιές που έχουν προκαλέσει μεταφράζονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.   

Προσαρμοσμένη αναζήτηση