Ενέδρα θανάτου στην Κηφισιά - Την εκτέλεσαν στο γκαράζ του σπιτιού της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 18:08 Ενέδρα θανάτου στην Κηφισιά - Την εκτέλεσαν στο γκαράζ του σπιτιού της

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία στην Κηφισιά, αφού μια 33χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε εντοπίστηκε πυροβολημένη μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Δαγκλή στο νούμερο 33.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το πτώμα βρέθηκε «γαζωμένο» από τις σφαίρες. Η εκτέλεση φαίνεται πως έγινε την Τρίτη το βράδυ, και κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες της είχαν στήσει καρτέρι μέσα στο γκαράζ.

Τα τραύματα που φέρει φαίνεται να είναι από πυροβόλο όπλο, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Απόπειρα δολοφονίας και το 2011

Όπως προκύπτει, αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Η πρώτη ήταν το 2011, όταν και ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, και είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ύποπτη για απόπειρα δολοφονίας

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε σχέσεις με γνωστό «νονό» της νύχτας. Κατά το παρελθόν επίσης είχε κατηγορηθεί για ληστείες, ενώ είχε θεωρηθεί ύποπτη το 2009 για την δολοφονία της συζύγου αρχινονού της νύχτας στον Πειραιά, η οποία είχε εκτελεστεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση