Σταυρογιάννης: δύο ακόμη έργα αξίας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 08:53 Σταυρογιάννης: δύο ακόμη έργα αξίας 1.000.000 ευρώ στο Δήμο Λαμιέων

Για την μεταστέγαση του Ειδικού Εργαστηρίου (ΕΕΕΕΚ) και την κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων.

Τα δύο νέα μεγάλα έργα που προκηρύχθηκαν από το Δήμο Λαμιέων, συνολικού προϋπολογισμού 963.000 ευρώ παρουσίασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης.

Πρόκειται για το έργο «Μεταστέγαση ΕΕΕΕΚ», που περιλαμβάνει τις απαιτούμενες εργασίες για την αλλαγή διαρρύθμισης χώρων και συντήρηση μόνωσης των υφιστάμενων σχολικών εγκαταστάσεων επί των οδών Τανάγρας και Μητροπολίτη Αμβροσίου στην πόλη της Λαμίας, προκειμένου να υποδεχθούν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγ/κής Εκπ/σης (ΕΕΕΕΚ)  που θα μεταστεγαστεί, καθώς και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εύρυθμης λειτουργίας του 9ου Γυμνασίου Λαμίας που βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο εκεί. Συνολικό εμβαδόν επέμβασης 938,71τμ και προϋπολογισμός 281.451,61 χωρίς το ΦΠΑ.

Επίσης προκηρύχθηκε το έργο, «Κατασκευή Κόμβων Λαμίας», που αφορά στην κατασκευή Κόμβων Κυκλικής Κίνησης (K3) σε διασταυρώσεις εντός της πόλης Λαμίας προς αντικατάσταση σηματοδοτούμενων (με φωτεινή σηματοδότηση) ισόπεδων κόμβων και συγκεκριμένα επί των οδών Καρπενησίου και Καλυβίων (έξω από την πρώην ΜΕΡΥΠ) και στην είσοδο της πόλης (είσοδος ΠΕΛ), προϋπολογισμού 495.161,29 χωρίς ΦΠΑ.

Η σχετική ανάρτηση:

Επίσης από το Δήμο Λαμιέων αναρτήθηκε η περίληψη της προκήρυξης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΑΥΛΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» προϋπολογισμού 74.000,00 Ευρώ με το Φ.Π.Α.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση