Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα απολογείται ο 34χρονος Λαμιώτης για τους βιασμούς και τις υποθέσεις αρπαγής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 09:05 Σήμερα απολογείται ο 34χρονος Λαμιώτης για τους βιασμούς και τις υποθέσεις αρπαγής

Τι θα ισχυριστεί έναντι των ανατριχιαστικών περιγραφών των γυναικών που φέρεται να έπεσαν θύματα των γούστων του…

Την Παρασκευή (21/9) τα σπουδαία στην υπόθεση θρίλερ που συγκλόνισε όχι μόνο τη Λαμία, αλλά και το Πανελλήνιο, με την κακουργηματική συμπεριφορά 34χρονου εθνοφύλακα, που αρχικά κατηγορήθηκε για αρπαγή μιας 40χρονης Γαλλίδας και στη συνέχεια του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και για «βιασμό κατά εξακολούθηση και κατά συρροή»!

Τότε, θα περάσει τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας, καταθέτοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Στην αρχική καταγγελία της Γαλλίδας υπηκόου που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη στο σπίτι του κατηγορούμενου επί 2,5 ημέρες, προστέθηκαν μαρτυρικές καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών, από τη Λαμία αυτή τη φορά, μιας 35χρονης και μιας 24χρονης που δοκίμασαν τα «περίεργα γούστα» του 34χρονου για πολλά έτη.

Η υπεράσπιση

Η υπερασπιστική γραμμή, όπως φάνηκε και από τις πρώτες δηλώσεις του συνηγόρου του Δημήτρη Κρούπη, στηρίζεται στο γεγονός ότι με τις φερόμενες ως παθούσες ο 34χρονος είχε για χρόνια σχέση – ακόμη και με τη Γαλλίδα – χωρίς να έχει κατηγορηθεί ποτέ για κάτι μέχρι το περασμένο Σάββατο. Τότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol έκαναν έφοδο στο σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, όπου και βρήκαν την 40χρονη Γαλλίδα.

Κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες όπως το κινητό τηλέφωνο που είχε το θύμα ή το ότι δεν την είχε μόνιμα δεμένη, προσθέτουν στοιχεία στην υπερασπιστική γραμμή ότι όλα είναι μια παρεξήγηση απέναντι στα «προχωρημένα γούστα του» αλλά και προϊόν ζήλιας, καθώς πλέον συζεί με μία άλλη 24χρονη γυναίκα.

Η τελευταία βρέθηκε επίσης κατηγορούμενη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, ωστόσο μετά την απολογία της την περασμένη Τρίτη (18/9) αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Και η δική της μαρτυρία αποτελεί στοιχείο της υπεράσπισης για τον 34χρονο, αφού όπως ισχυρίστηκε δεν αντιλήφθηκε τίποτα περίεργο. Υπάρχουν όμως πολλές ακόμη εξηγήσεις που πρέπει να δώσει στους Δικαστικούς Λειτουργούς για να γλυτώσει την προφυλάκιση.

Ανατριχιαστικές εικόνες

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες που προστέθηκαν στη δικογραφία, ο 34χρονος κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τις δύο Λαμιώτισσες, ενώ και η συμπεριφορά του έναντι της Γαλλίδας ήταν ακραία προκειμένου να την υποτάξει και να γίνει σκλάβα του.

Οι εικόνες που περιγράφουν οι κοπέλες είναι ανατριχιαστικές και ανεξαρτήτων προχωρημένων γούστων ο Εισαγγελέας του καταλογίζει επιπλέον ότι τις εξανάγκαζε σε πράξεις αλλά και να δείχνουν ανοχή σε αυτές.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του LamiaReport, η μία κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν κλείσει τα 18 της χρόνια, ενώ φέρεται ότι την απείλησε ακόμη και με πιστόλι αν δεν υπάκουε στα γούστα του ή αν αποκάλυπτε τίποτα.

Επιπλέον η 35χρονη στις μαρτυρίες της περιγράφει σκηνές απόλυτης βίας και εξευτελισμού, ακόμη και κλείσιμο σε πορτμπαγκάζ προκειμένου να φοβηθεί και να υποκύψει ώστε να μην τολμήσει ποτέ να αποκαλύψει τα όσα τις είχε κάνει.

Κοινό συμπέρασμα και με την κατάθεση της Γαλλίδας, ότι ο 34χρονος ήθελε να τις μεταμορφώσει σε σκλάβες κατά τα πρότυπα που είχε στο μυαλό του. «Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους», είναι μια χαρακτηριστική φράση που τους έλεγε.

Προς το παρόν ο 34χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας και θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια Λαμίας στις 11:30’ πμ.