Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:20 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Συνάντηση με την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ι Λαλιώτου είχαν την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων της επιτροπής ερευνών στο Βόλο, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Σκοπός της σύσκεψης εργασίας που ακολούθησε, ήταν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση δράσεων για την υποστήριξη των επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Ο υπεύθυνος συμβουλευτικής στήριξης επιχειρήσεων & μέλος της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Χ. Σανίδας ανέπτυξε τις προτεραιότητες που έχει θέσει το Επιμελητήριο όσον αφορά την κατάρτιση - εκπαίδευση μέσω πιστοποιημένων σεμιναρίων, το σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων ERASMUS+ για την επιχειρηματική κοινότητα καθώς και το ζήτημα της στενότερης συνεργασίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Από την πλευρά της, τόσο η κα Λαλιώτου, όσο και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι Σχολών και Τμημάτων, ανέλυσαν το πλαίσιο δράσης που έχει αναπτύξει το Πανεπιστήμιο όσον αφορά τα ερευνητικά, ευρωπαϊκά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Και οι δύο πλευρές, συμφώνησαν να δημιουργηθεί μία άτυπη ομάδα εργασίας για την υλοποίηση κοινών δράσεων και ενεργειών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση