Επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό σταθμό στο Κουίνς! Παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 12:55 Επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό σταθμό στο Κουίνς! Παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

- Νέος τρόμος στις ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις στο Μέριλαντ και το Σίρακιουζ - Γυναίκα έκανε επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό σταθμό στο Κουίνς - Πληροφορίες πως ανάμεσα στους τρεις τραυματίες είναι και παιδιά - Η δράστης βρέθηκε στο υπόγειο με τραύματα στους καρπούς - Εκτιμάται ότι προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της

Δεν έχουν τέλος τα αιματηρά περιστατικά στις ΗΠΑ. Λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη επίθεση στο Μέριλαντ και τους πυροβολισμούς σε αγρυπνία σε σπίτι στο Σίρακιουζ έρχεται ακόμη ένα. Αυτή τη φορά πρόκειται για επίθεση με μαχαίρι σε σπίτι που λειτουργούσε ως παιδικός σταθμός στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Ως δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμφανίζεται μια γυναίκα, η οποία και έχει συλληφθεί. Τη βρήκαν στο υπόγειο του σπιτιού, με τραύματα στους καρπούς της και εκτιμάται ότι επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της. Η γυναίκα είναι περίπου 30 ετών και η σχέση της με τα θύματα δεν έχει διευκρινιστεί. Το ίδιο και το κίνητρο που την ώθησε να κάνει την επίθεση με μαχαίρι.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά. Δεν είναι γνωστό αν οι τραυματισμοί αυτοί είναι σοβαροί και πόσο.

Με πληροφορίες από rt.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com