Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις σήραγγες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 07:30 Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις σήραγγες

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 25 έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. 

Ειδικότερα την Τρίτη 25, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και από τις από τις 08:00 έως και τις 00:00 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Λογγού με κατεύθυνση προς Λαμία από τις 10:00 έως τις 12:00, καθώς και της εξόδου του Δυτικού Ημικόβου Καμμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 14:00 έως τις 16:00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση