«Μαϊμού» Διευθυντής Τράπεζας της απέσπασε 178.000 ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 11:50 «Μαϊμού» Διευθυντής Τράπεζας της απέσπασε 178.000 ευρώ!

Απίστευτη απάτη σε βάρος 76χρονης…

Στα δίχτυα απατεώνων που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις στο Γαλαξίδι, όπου έχει το σπίτι της, έπεσε 76χρονη χάνοντας μέσα σε λίγες ημέρες το ποσό των 178.000 ευρώ!

Η ιστορία ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα την περασμένη Τρίτη (18/9) στο σπίτι που έχει στο Παλαιό Φάληρο, με τον άνδρα που ήταν στη γραμμή να ισχυρίζεται ότι είναι ο Διευθυντής Τραπεζικού Υποκαταστήματος στην περιοχή του Γαλαξιδίου.

Προφασιζόμενος ότι η γυναίκα θα έμπαινε σε ένα Ευρωπαϊκό επιδοτούμενο πρόγραμμα, την έπεισε μεταξύ 18 και 21 Σεπτεμβρίου να κάνει διάφορες καταθέσεις με διάφορα ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς για την «τακτοποίηση» της υπόθεσης. Συγχρόνως μάλιστα έστελνε γυναίκες να επιβεβαιώσουν την αλήθεια των λεγόμενων του και να της αποσπάσουν κι άλλα χρήματα, με το σύνολο της απάτης να φτάνει τα 178.000 ευρώ και μερικά δολλάρια.

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν στις 23 του μήνα η 76χρονη πήγε στο Γαλαξίδι και άκουσε έκπληκτη ότι ο Διευθυντής ουδέποτε την είχε ενοχλήσει και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Ακολούθως κατήγγειλε τη υπόθεση στο ΑΤ Ιτέας που ενημέρωσε και το ΑΤ Π. Φαλήρου προκειμένου να ξεκινήσει η έρευνα για τον εντοπισμό των απατεώνων μέσω και των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση