Η καταληκτική ημερομηνία για τις θέσεις εργασίας στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 23:03 Η καταληκτική ημερομηνία για τις θέσεις εργασίας στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Οι θέσεις στο Κέντρο Προσφύγων Θερμοπυλών και το Νοσοκομείο Λαμίας.

Από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ανακοινώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS», η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού

Σύμφωνα λοιπόν με τη ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους ως τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Θυμηθείτε την προκήρυξη με τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ.

Στο υποέργο 2 υπάρχουν οι θέσεις για το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Μεταναστών Θερμοπυλών και στο 4ο οι προσλήψεις στην 5η ΥΠΕ και ανάμεσα σε αυτές και για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας και θα συμβάλλουν στην παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης των νησιών και στα κέντρα φιλοξενίας της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Το Υπουργείο Υγείας προβλέπει πρόσθετα κίνητρα (οικονομικά και προϋπηρεσίας) σε γιατρούς και οδοντιάτρους που θα εργαστούν σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας και ταυτοποίησης προσφύγων μέσω του προγράμματος PHILOS II. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι γιατροί και οι οδοντίατροι που εργάζονται σε εγκαταστάσεις προσφύγων, θα λαμβάνουν τον διπλάσιο μισθό του ιατρού υπηρεσίας υπαίθρου και επιπλέον 400€ (επίδομα αγόνου) θα λαμβάνουν όσοι εργάζονται στις παραμεθόριες περιοχές της Χίου, της Λέσβου, της Σάμου, της Κω, της Λέρου και του Έβρου.

Οι ειδικευμένοι ιατροί και οδοντίατροι που εργάζονται στα Νοσοκομεία και στις δημόσιες δομές του Ε.Σ.Υ., θα λαμβάνουν επιπρόσθετα το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης του Επιμελητή Β΄, που ανέρχεται σε 280 € μεικτά και οι άνευ ειδικότητας το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης του ειδικευόμενου ιατρού, που ανέρχεται σε 230 €.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com