Η προκήρυξη για Προϊσταμένους Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 20:45 Η προκήρυξη για Προϊσταμένους Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης

Μέχρι 8 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας.

Σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου, δημοσιεύθηκε και για τη Στερεά Ελλάδα η προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων Προϊσταμένων των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Οι θέσεις είναι πέντε όσες και οι Περιφερειακές Ενότητες που είναι στην ευθύνη Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και η θητεία τους είναι τριετής έως την 31η Ιουλίου του τρίτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.), που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση που να συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας, έως και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com