Κανένα νέο για τους αγνοούμενους σε Εύβοια και Αλμυρό - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 08:24 Κανένα νέο για τους αγνοούμενους σε Εύβοια και Αλμυρό - ΒΙΝΤΕΟ

Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς των αγνοουμένων στην Βόρεια Εύβοια καθώς από τις έρευνες που διεξάγονται στην περιοχή του Μαντουδίου δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος τους.

Ο καιρός εξακολουθεί να είναι δύσκολος, οι βροχές συνεχίζονται και οι διασώστες δυσκολεύονται στις έρευνές τους. Το κύμα της κακοκαιρίας σήμερα θα συνεχίσει βόρεια πλήττοντας τις περιοχές των Σποράδων, της Χαλκιδικής και των νησιών του βορείου Αιγαίου.

Στην Εύβοια όπου ο κυκλώνας προκάλεσε μεγάλες καταστροφές κατά μήκος όλου του δήμου Λίμνης, Μαντουδίου, Αγίας Άννας εξακολουθούν να αγνοούνται ένας 27χρονος άνδρας και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ενώ στον Αλμυρό εξακολουθεί να αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου ένας 73χρονος βοσκός.

Στην περιοχή του Μαντουδίου στην Εύβοια η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα νερά εξακολουθούν να καλύπτουν τα πάντα με τη βροχή να συνεχίζεται.

Έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές στους δρόμους ενώ η κυκλοφορία από και προς τη Χαλκίδα δεν έχειν αποκατασταθεί.

Για την ανεύρεση των τριών αγνοουμένων επιχειρούν άνδρες της ΕΜΑΚ ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ευρύτερη επιχείρηση για την ανακούφιση των κατοίκων των οποίων έχουν υποστεί ζημιές τα σπίτια και οι επιχειρήσεις.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ANT1, οι συγγενείς του 27χρονου περιμένουν εναγωνίως να ακούσουν μία χαρμόσυνη είδηση.

«Περιμένουμε να πέσει ο καιρός για να ξεκινήσουν εντατικά οι έρευνες...», δήλωσε συγγενής του ηλικιωμένου ζευγαριού που αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Bίντεο από τις έρευνες για τους αγνοούμενους στην Εύβοια

Συνεχίζεται η επιχείρηση από τους άνδρες της ΕΜΑΚγια τον εντοπισμό των τριών αγνοουμένων στην Βόρεια Εύβοια.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, δύτες και διασώστες της ΕΜΑΚ, με ειδικά εργαλεία, προσπαθούν να ερευνήσουν την περιοχή του χειμάρρου μήπως εντοπίσουν ίχνη από το ζευγάρι των ηλικιωμένων που αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου καθώς στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητό τους.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση