Στη Βόρεια Εύβοια ο Χατζηγιαννάκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 21:22 Στη Βόρεια Εύβοια ο Χατζηγιαννάκης

«Προτεραιότητα να βρεθούν σώοι οι αγνοούμενοι…».

Περιοδεία στις καταστρεμμένες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας από τη μανία του μεσογειακού κυκλώνα «Ζορμπά», πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης είχε να διαχειριστεί το Σαββατοκύριακο τη θωράκιση του νησιού του, όταν όμως ο «Ζορμπάς» δοκίμασε τη μανία του πάνω από τη Βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα ζητούσε ενημέρωση για την κατάσταση σε αυτές τις περιοχές.

Τη Δευτέρα (1/10) λοιπόν βρέθηκε στη Βόρεια Εύβοια δίπλα στους συναδέλφους του προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση: «Βρισκόμαστε εδώ στη Βόρεια Εύβοια για να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας σε όλους τους συμπολίτες μας στο Μαντούδι, στη Λίμνη αλλά και στη Φθιώτιδα που επλήγησαν.

Παράλληλα είμαστε δίπλα στις αρχές, στους συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικά στα συνεργεία διάσωσης, στις δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που κάνουν ο,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση μιας πρωτόγνωρης θεομηνίας.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι να βρεθούν σώοι οι 2 αγνοούμενοι στην Εύβοια και ο ένας στη Μαγνησία. Από την επόμενη μέρα, θα πρέπει να προχωρήσει τάχιστα η αποκατάσταση των ζημιών και η στήριξη των πληγέντων».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση