Στη Λαμία το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 09:28 Στη Λαμία το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Η «αφρόκρεμα» του Ελληνικού Καράτε στις ηλικίες 14 - 21 θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου στο Χαλκιοπούλειο για τη μεγάλη διοργάνωση της ΕΛΟΚ.

Δύο πολύ σπουδαίες διοργανώσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο για το άθλημα του Καράτε φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου η πόλη της Λαμίας.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νεανίδων, Νέων Ανδρών  - Γυναικών και το Κύπελλο Under 14 - Under 21, που θα διεξαχθούν, στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας.

Πρόκειται για τις κορυφαίες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) με σαράντα έξι (46) αγωνιστικές κατηγορίες από το πιο ενεργό φάσμα των αθλητών και αναμένεται να ξεπεράσει τις εννιακόσιες συμμετοχές από εκατό και πλέον αθλητικούς συλλόγους από όλη τη χώρα.

Ο Δήμος Λαμιέων με περηφάνια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αναλαμβάνει και πάλι το ρόλο του οικοδεσπότη μιας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Ελληνικό καράτε και σηματοδοτεί την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Δήμος Λαμιέων είχε φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία  τη διοργάνωση του Karate Open Series που μετρούσε επίσης στην κατάταξη των αθλητών, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε.

«Η Λαμία, χρόνο με το χρόνο, αναδεικνύεται ως κορυφαίος προορισμός για αθλητικές διοργανώσεις προσελκύοντας αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με πολλαπλά οφέλη για το Δήμο μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων.

Σημειώνουμε τέλος την οργανωτική συνδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος».

Οι αγώνες ξεκινούν και τις δύο ημέρες από τις 10:00’ το πρωί και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε το πρόγραμμα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση