Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειροπέδες σε νεαρό ζευγάρι που μοίραζε κοκαΐνη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 08:15 Χειροπέδες σε νεαρό ζευγάρι που μοίραζε κοκαΐνη

Κατασχέθηκαν φακελάκια με κοκαΐνη, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και την καβάτζα τους σε περιοχή της Αττικής…

Συνελήφθησαν, το βράδυ της Πέμπτης (04-10-2018) στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 27χρονος αλλοδαπός και μία 22χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τα δύο νεαρά άτομα έπεσαν σε έλεγχο των αστυνομικών που είχαν σχετικές πληροφορίες και μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν εντός ειδικής κρύπτης, κάτω από το ταμπλό του οχήματος και κατασχέθηκαν 14 νάιλον ισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 13,2 γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το ανωτέρω όχημα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ από οικία «καβάτζα» που διατηρούσαν οι συλληφθέντες σε περιοχή της Αττικής, κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 77 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 735 γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.