Χειροπέδες σε 21χρονο με «αδυναμία» στις ηλεκτρονικές συσκευές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 09:05 Χειροπέδες σε 21χρονο με «αδυναμία» στις ηλεκτρονικές συσκευές

Είχε «μπουκάρει» ακόμη και σε σχολικό συγκρότημα…

Η νομότυπη έρευνα της Ασφάλειας Χαλκίδας σε σπίτι 21χρονου, έφερε στο φως πλούσια στοιχεία για την παραβατική του δράση, οδηγώντας στην εξιχνίαση δύο υποθέσεων εκ των οποίων η μία σε σχολικό συγκρότημα της Χαλκίδας.

Ο 21χρονος πλέον κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Η σύλληψη του έγινε την Κυριακή (7/10), αφού πρώτα στο σπίτι του βρέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές (φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρικά εργαλεία κ.λ.π.), καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα, τα οποία διαπιστώθηκε ότι αποτελούσαν προϊόντα κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές, μία από σπίτι στη Χαλκίδα την 20-09-2018 και άλλη μία από το σχολικό συγκρότημα το χρονικό διάστημα από 05 έως 06-10-2018. Τα κλοπιμαία που αναγνωρίσθηκαν, αποδόθηκαν από τους αστυνομικούς στους νόμιμους κατόχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση