Μητέρα εστεμμένης καλλονής η γυναίκα που δολοφονήθηκε σε καφετέρια – Ο πρώην κουνιάδος έσφαξε τη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 13:04 Μητέρα εστεμμένης καλλονής η γυναίκα που δολοφονήθηκε σε καφετέρια – Ο πρώην κουνιάδος έσφαξε τη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη!

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο, με έναν 60χρονο άντρα, να σκοτώνει μέσα σε καφετέρια την πρώην κουνιάδα του.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017. Η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του – μια από τις κόρες της άτυχης γυναίκας – για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και κατέσφαξε τη μάνα. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι αυτό. Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην καφετέρια που εργαζόταν.

Η κόρη του θύματος στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η κόρη της άτυχης γυναίκας, δήλωσε ότι δεν ξέρει τα αίτια της τραγωδίας. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου».

«Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος του αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Για πραγματική σφαγή μιλούν οι αστυνομικοί κάνοντας λόγο για απίστευτο μίσος καθώς κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα. Στη συνέχεια έφυγε και πέταξε το μαχαίρι στα Ταμπακαριά ενώ πήγε στο σπίτι του και άλλαξε παντελόνι. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ομολόγησε τα πάντα ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε πετάξει το όπλο.

Η ενέδρα θανάτου στην καφετέρια του Ηρακλείου

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί στην οδό Στρυμώνος στην περιοχή των Δειλινών, σε καφετέρια – take away, όπου η άτυχη γυναίκα εργαζόταν. Εκεί φαίνεται πως της είχε στήσει καρτέρι ο πρώην κουνιάδος της.

Όταν η γυναίκα προσήλθε για να ανοίξει το μαγαζί, στις 07.00 το πρωί, βρήκε τον άνδρα εκεί. Ξεκίνησε καυγάς που εξελίχτηκε σε συμπλοκή. Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι, κατάφερε τρεις μαχαιριές στην 53χρονη και εξαφανίστηκε. Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος και η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της, είχε ξεκινήσει.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών όμως, η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.

O δράστης στα χέρια της αστυνομίας

Στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο της φονικής επίθεσης έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για την πρώην κουνιάδα του. Η άτυχη γυναίκα – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – κατά την διακομιδή της με ασθενοφόρο κατέληξε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Πιθανολογείται ότι τα αίτια του καυγά που κατέληξε σε τραγωδία, είχαν να κάνουν με οικογενειακές διαφορές.

Οι διωκτικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και λίγο μετά τις 09.30 τον έπιασαν. Ο άνδρας έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και ανακρίνεται. Στο αστυνομικό μέγαρο βρίσκονται και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι καταθέτουν για την ασύλληπτη τραγωδία.

Πηγή: ekriti.gr, cretalive.gr, cretapost.gr

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση