Ακρόπολη: Ατελείωτες ουρές και οργισμένοι τουρίστες [pics, video]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 12:56 Ακρόπολη: Ατελείωτες ουρές και οργισμένοι τουρίστες [pics, video]

Το μόνο που είναι ανοικτό είναι το Μουσείο της Ακρόπολης στο οποίο σχηματίζονται ατελείωτες ουρές από εκείνους που από τον όροφό του θα δουν με το κυάλι τον Παρθενώνα.

Οι ξένοι επισκέπτες διάβασαν με απογοήτευση την ανακοίνωση που ειχε αναρτηθεί στην είσοδο της Ακρόπολης στην Διονυσίου Αεροπαγείτου και με την οποία ενημερώνονταν πως ο αρχαιολογικός χώρος θα μείνει κλειστός για σήμερα.

Αρκετοί στάθηκαν να ποζάρουν με φόντο την κλειστή καγκελόπορτα και στο βάθος τον Παρθενώνα, ενώ κάποιοι φωτογράφιζαν την ανακοίνωση της απεργίας εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα μας.

Όπως λέει στο Newsit.gr ένας Καναδός τουρίστας, ο οποίος αναχωρεί αύριο για την πατρίδα του και ήρθε στην Αθήνα για να δει απο κοντά την Ακρόπολη, η κατάσταση αυτή τον απογοήτευσε και θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η ταλαιπωρία των τουριστών συνεχίζεται στα στενά του Μακρυγιάννη καθώς τα λεωφορεία αναχωρούν συνεχώς με ξένους που έφαγαν «πόρτα» απο την Ακρόπολη με αποτέλεσμα να εχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγιών στην Λεωφόρο Συγγρού.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση