Ανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 13:01 Ανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού

Για τη Στερεά Ελλάδα...

Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Χρήστου Δημητρίου, ανασυγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) της Περιφέρειας.

Αναλυτικά τα ονόματα με τις ιδιότητές τους:

1. Πιλιτζίδης Σπυρίδωνας, Δ/ντής της Β/θμιας Εκπ/σης Φθιώτιδας, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον κ. Δημητρίου Λουκά του Γεωργίου, Δ/ντή της Β/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας.

2. Καστρίτης Παναγιώτης, Δ/ντής της Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Γιαννιό Μιχαήλ, Δ/ντή της Α/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας.

3. Γκούμας Ευθύμιος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του, την κα Λυκοκάπη Αντιγόνη, αναπληρώτρια Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ευρυτανίας.

4. Βούγιας Βασίλειος του Ιωάννη, αναπληρωτής Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Φθιώτιδας, ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτριά του την κα Φεράτη Θωμαή του Βασιλείου, Κοινωνική Λειτουργό ΠΕ30 του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

5. Καρυστινού Ιωάννα του Αργυρίου, Κοινωνική Λειτουργό ΠΕ30 του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, με αναπληρωτή της τον κo Καρυστινό Ανδρέα του Ευαγγέλου, Ψυχολόγο ΠΕ23 του ΚΕΔΔΥ Εύβοιας

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Στερεάς Ελλάδας, είναι για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

Υποψήφιοι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι οι:

1. Βούγιας Βασίλειος του Ιωάννου

2. Καρυστινού Ιωάννα του Αργυρίου

3. Νικολαδάκη Μαρία του Στυλιανού

4. Φεράτη Θωμαή του Βασιλείου

5. Χριστοδούλου Ελένη του Γεωργίου

Θυμηθείτε και τους υποψηφίους για Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση