Τους έπιασαν με την ηρωίνη στα χέρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 20:07 Τους έπιασαν με την ηρωίνη στα χέρια

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και Εύβοιας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Δευτέρας (15-10-2018), στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 29 ετών, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πιο αναλυτικά:

• Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη ο 29χρονος σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 13 γραμμαρίων, καθώς και 28 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

• Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη ο 27χρονος στη Χαλκίδα, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (12) γραμμαρίων. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση