Ορισμός επιπλέον μελών στα Περιφερειακά Συμβούλια Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 11:12 Ορισμός επιπλέον μελών στα Περιφερειακά Συμβούλια Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Φθιώτιδας

Μετά την οριστικοποίηση των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε τη συμπλήρωση των  Περιφερειακών  Υπηρεσιακών  Συμβουλίων  Πρωτοβάθμιας  και  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  (Π.Υ.Σ.Π.Ε.‐Π.Υ.Σ.Δ.Ε.)  ορίζοντας  επιπλέον τακτικά και αναπληρωματικά μέλη στα εν λόγω Συμβούλια, όταν κρίνονται θέματα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης.

Για τη Φθιώτιδα τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ συμπληρώνονται ως εξής:

Όλα τα νέα μέλη δείτε τα ΕΔΩ.

Θυμίζουμε ότι από 16 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου θεσμού των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) σε εφαρμογή του νόμου 4547/18  για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. μεταβιβάσθηκε η ευθύνη υποστήριξης της σχολικής κοινότητας από το μονοπρόσωπο όργανο των Σχολικών Συμβούλων -που μετά από 35 χρόνια καταργείται- σε μια διεπιστημονική́ ομάδα που θα συμβάλλει με συλλογικό και συνεργατικό τρόπο στην αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων της σύγχρονης σχολικής πραγματικότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com