Έτσι άδειασαν το κοσμηματοπωλείο τα ξημερώματα οι κουκουλοφόροι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 08:10 Έτσι άδειασαν το κοσμηματοπωλείο τα ξημερώματα οι κουκουλοφόροι!

Πως περιγράφει την επιδρομή των θρασύτατων κακοποιών η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου στον Ορχομενό.

Η διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο σημειώθηκε στις 4.20 το πρωί. Οι δράστες ήταν καλά διαβασμένοι αφού έσυραν τους κάδους απορριμμάτων κλείνοντας τον κεντρικό δρόμο που περνά μπροστά από το κοσμηματοπωλείο και στις δύο κατευθύνσεις, ώστε κανείς διερχόμενος να μην τους… ενοχλήσει.

Όπως λέει η ιδιοκτήτρια στο Newsit.gr οι δράστες τράβηξαν το ρολό του καταστήματος με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπά ο συναγερμός. Οι διαρρήκτες ωστόσο δεν πτοήθηκαν, μπήκαν στο κατάστημα, έσπασαν όλες τις προθήκες και άρπαξαν τα κοσμήματα.

«Τα πήραν όλα, δεν άφησαν τίποτα. Ζημιά μεγάλη, καταστροφή» λέει σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια στο Newsit.

Ακούστε τις δηλώσεις της

Τουλάχιστον τρεις οι διαρρήκτες

«Βγήκε ο σπιτονοικοκύρης μου γιατί από πάνω μένουν οι άνθρωποι. Τρεις ήταν με κουκούλα σίγουρα. Τώρα αν ήταν και κάποιος άλλος και δεν τον είδαν… Είχα ρολό ασφαλείας και το τράβηξαν μάλλον με αυτοκίνητο, το έβγαλαν από τις ράγες. Έσπασαν την πόρτα και τα πήραν. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Μόλις χτύπησε ο συναγερμός ήρθα αμέσως εδώ αλλά δεν τους βρήκα εδώ…» λέει η ιδιοκτήτρια.

Οι δράστες ανενόχλητοι τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συνεργείο της σήμανσης ερευνά το χώρο προκειμένου να εντοπίσει ίχνη που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Την υπόθεση ερευνά το ΑΤ Ορχομενού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση