Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις σήραγγες Στυλίδας...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 07:58 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στις σήραγγες Στυλίδας...

Δείτε τι θα ισχύει τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα  στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα, την Τρίτη 23, την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη  25 Οκτωβρίου και από τις 08:00 έως τις 17:15 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ)  Αγίας Μαρίνας – Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών σημάνσεων, θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου.

Στη συνέχεια, την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31  Οκτωβρίου, καθώς και την Πέμπτη  1 Νοεμβρίου και πάλι από τις 08:00 έως τις 17:15, θα ισχύσει εκ νέου αποκλεισμός του εν λόγω τμήματος, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών σημάνσεων, θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Μαυρομαντήλας, στο αντίστοιχο ρεύμα  κυκλοφορίας όπου θα βρίσκονται οι εργασίες και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε εξέλιξη, ενώ ο πλευρικός σταθμός διοδίων Στυλίδας - Καραβόμυλου θα λειτουργεί χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους χρήστες για τη χρήση του τμήματος από τον Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου έως το τέλος του έργο παραχώρησης στις Ράχες Φθιώτιδας.    

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση