Οδός Κώστα Κρητικού: Αποκαλυπτήρια στο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Δημάρχου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 18:26 Οδός Κώστα Κρητικού: Αποκαλυπτήρια στο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Δημάρχου

Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στη Μάκρη Μακρακώμης.

"Οδός Κώστα Κρητικού" θα υπάρχει από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στη Μακρακώμη, ημέρα που κλείνει ένας χρόνος από τον αδόκητο χαμό του πρώην Δημάρχου.

Το Σάββατο μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Ετήσιου Μνημόσυνου, ο Δήμος Μακρακώμης και η Δημοτική Κοινότητα, έχουν απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους Δημότες και τις τοπικές αρχές να παραβρεθούν στην τελετή αποκαλυπτηρίων πινακίδας ονοματοθεσίας οδού «ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ», στην αρχή της παρακείμενης του Δημοτικού Καταστήματος Μακρακώμης, οδού.

Για τα Σαββατιάτικα αποκαλυπτήρια αναγνώσθηκε η σχετική πρόσκληση στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Κώστας Κρητικός έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με το τρακτέρ του έξω από το χωριό Μάκρη.

Είχε πάει όπως κάθε μέρα για να περιποιηθεί τα κτήματά του και σε μια διαδρομή την οποία ακολουθούσε σχεδόν κάθε μέρα, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ανατράπηκε, κόβοντας βίαια το νήμα της ζωής του.

Υπήρξε Δήμαρχος για δύο τετραετίες του Καποδιστριακού Δήμου Μακρακώμης και δημοτικός σύμβουλος στον Καλλικρατικό Δήμο. Ο ξαφνικός θάνατός του είχε βυθίσει στο πένθος τη Δυτική Φθιώτιδα, καθώς επρόκειτο για ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση