Σφοδρή σύγκρουση στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 08:15 Σφοδρή σύγκρουση στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας στο σημείο που ενώνει την έξοδο της νέα εθνικής με το χωριό και την παλαιά εθνική.

Το Golf της φωτογραφίας κινούνταν κανονικά στο δρόμο ερχόμενο από Αγία Μαρίνα και με κατεύθυνση την επαρχιακή οδό Λαμίας – Στυλίδας, όταν βρήκε μπροστά του το Audi που παραβίασε το stop ερχόμενο από την εθνική (στο σημείο είναι η υποχρεωτική έξοδος για τα έργα στις σήραγγες της Στυλίδας και έχει αυξημένη κίνηση).

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το πρώτο όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να χτυπήσει στις προειδοποιητικές πινακίδες, ενώ το δεύτερο ανετράπη.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τραυματισμένο - χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του - τον 27χρονο οδηγό του Golf, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, χωρίς να φαίνεται να έχει χτυπήσει. Στάθηκε πάντως πολύ τυχερός καθώς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του καταστράφηκε ολοσχερώς από το χτύπημα στην κολόνα φωτισμού!

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου έγινε η σύγκρουση:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση