ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων διαγωνισμών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 19:11 ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων διαγωνισμών

Στην έκδοση οριστικών πινάκων με τους επιτυχόντες σε δύο διαγωνισμούς και τους προσωρινούς πίνακες ενός, προχώρησε το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Προκήρυξη 11Κ/2017 που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη Τράπεζα της Ελλάδος και συγκεκριμένα:

Α’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τρείς (3) θέσεις των ειδικοτήτων:

ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ΤΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης

Β’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), είκοσι επτά (27) θέσεις των ειδικοτήτων:

ΔΕ Καταμετρητών, ΔΕ Πιεστών–Λιθογράφων ή ΔΕ Λιθογράφων

Για την Προκήρυξη 14Κ/2017 και συγκεκριμένα τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Π.Ε & Υ.Ε.. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα εννέα (99) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» Ν.Π.Ι.Δ..

Τέλος από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ανακοινώθηκε ότι εκδόθηκαν  τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5E/2017 (ΦΕΚ 45/29.12.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο γνωστικό αντικείμενο «Αναλογιστών» [κωδικός θέσης: 10004], με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου διάρκειας πέντε (5) ετών, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή. 

Σημειώνεται ότι μία (1) εκ των τριών προκηρυχθεισών θέσεων παραμένει κενή λόγω έλλειψης υποψηφίων, σύμφωνα  με τα οριζόμενα από την προκήρυξη τυπικά προσόντα πρόσληψης.

Ο οριστικός πίνακας θα προκύψει μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα  Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 έως και την πάροδο της ημέρας Δευτέρας 5 Νοεμβρίου  2018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση