Συνάντηση Σταϊκούρα - Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 12:15 Συνάντηση Σταϊκούρα - Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας

Συνάντηση εργασίας, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, με το Διοικητικό του Συμβούλιο είχε την Πέμπτη (25/10) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκαν, από την πλευρά του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τα πολλά, μεγάλα και διογκούμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, ο κλάδος των δικηγόρων και η εύρυθμη άσκηση του λειτουργήματός τους.

Προβλήματα που σχετίζονται με τις αυξημένες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις των δικηγόρων, ως αποτέλεσμα νομοθετικών πρωτοβουλιών της σημερινής Κυβέρνησης, με τη σωστή λειτουργία των δικαστηρίων και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, με την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου και με την εσωτερική και εξωτερική αποκατάσταση των χώρων του υπάρχοντος Μεγάρου.

Ο Βουλευτής, από την πλευρά του, ανέδειξε τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων, συγχρόνως με τις βασικές προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και δεσμεύτηκε να βοηθήσει, στο μέτρο του εφικτού, στην επίλυση πολλών εξ’ αυτών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση