Συνάντηση Βέττα με Βασιλειάδη για την Καμαρίτσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 23:28 Συνάντηση Βέττα με Βασιλειάδη για την Καμαρίτσα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Βέττας  προκειμένου να συζητήσουν για έργα που αφορούν στην ολοκλήρωση και ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Νομού Φθιώτιδας.

Βασικό σημείο αναφοράς η Καμαρίτσα. Ένα μεγάλο έργο που πρέπει κάποτε να ολοκληρωθεί.

Βασικές ελλείψεις ο ηλεκτροφωτισμός του σταδίου, η κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων (βοηθητικών χώρων).

Κατά τη συζήτηση όπου  τονίσθηκε από τον κ. Βέττα η σπουδαιότητα του έργου, ο Υφυπουργός γνωστοποίησε ότι δρομολογείται μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, η ανακοίνωση  χρηματοδοτικών εργαλείων  με τα οποία θα υποστηριχθεί η κατασκευή του. Ο προϋπολογισμός του έργου υπερβαίνει το ποσό των 1.500.000 Ευρώ.

Έγινε επίσης αναφορά σε δυο επίσης σημαντικά έργα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του νομού.

Συγκεκριμένα προβλέπεται η κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο στην Τοπική Κοινότητα Νέου Μοναστηρίου του Δήμου Δομοκού. Για το ανωτέρω έργο, προϋπολογισμού 80.000 Ευρώ, έχουν εκπονηθεί  και έχουν εγκριθεί η αρχιτεκτονική, η στατική και η ηλεκτρομηχανολογική μελέτη.

Το δεύτερο αφορά στο υπάρχον γήπεδο που βρίσκεται στην Αταλάντη του Δήμου Λοκρών.  Ειδικότερα προβλέπεται να κατασκευασθεί τμήμα των κερκίδων του γηπέδου μήκους 64,00μ. το οποίο αποτελεί τμήμα της εγκεκριμένης μελέτης με τίτλο ΄΄ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ΄΄, με προϋπολογισμό που  ανέρχεται στο ποσό των 218.138 Ευρώ.
Ο κος Υφυπουργός  επισήμανε την πρόθεσή του ώστε το σύνολο των  προαναφερόμενων έργων να περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση χρηματοδοτικών μηχανισμών,  που θα λάβει χώρα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση