Ζητούνται υπάλληλοι για τις Αυτοτελείς Υπηρεσίες Εποπτείας των ΟΤΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 23:47 Ζητούνται υπάλληλοι για τις Αυτοτελείς Υπηρεσίες Εποπτείας των ΟΤΑ

Από το Υπουργείο εσωτερικών ανακοινώθηκε ότι προτίθεται να καλύψει τις αυξηµένες υπηρεσιακές του ανάγκες στη νεοσυσταθείσα ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικής και Οικονοµικής Υποστήριξης των Αυτοτελών Υπηρεσιών Εποπτείας (ΑΥΕ) Ο.Τ.Α., η οποία υπάγεται στη Γενική ∆ιεύθυνση Οικονοµικών Υπηρεσιών και ∆ιοικητικής Υποστήριξης, του Υπουργείου.

Αυτό θα γίνει µε µετάταξη µόνιµων υπαλλήλων από Υπουργεία, Ν.Π.∆.∆., Αποκεντρωµένες ∆ιοικήσεις, Ανεξάρτητες ∆ιοικητικές Αρχές ή άλλες δηµόσιες υπηρεσίες, Περιφέρειες και ∆ήµους.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν µε µετάταξη είναι οι εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΚΛΑ∆ΟΣ - Αριθµός θέσεων

1. ΠΕ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 16

2. ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3

3. ΤΕ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 6

4. ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3

5. ∆Ε ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ 6

ΣΥΝΟΛΟ 34

Οι ανωτέρω µετατάξεις θα πραγµατοποιηθούν σε κενές οργανικές θέσεις µόνιµου προσωπικού.

∆ικαίωµα υποβολής αίτησης έχουν:

Όλοι/ες οι µόνιµοι/ες υπάλληλοι Υπουργείων, άλλων δηµοσίων υπηρεσιών και Ν.Π.∆.∆. Ανεξάρτητων Αρχών, Περιφερειών και ∆ήµων.

Η προθεσμία για την αίτηση µετάταξης, είναι από ∆ευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και λήγει την Παρασκευή 16 Νοεµβρίου 2018 και υποβάλλεται στη ∆/νση ∆ιοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών,

Σταδίου 27, 10183 Αθήνα,

µε την ένδειξη «Αίτηση συµµετοχής στην από αριθ. 59272/25.10.2018 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για µετάταξη στη ∆/νση ∆ιοικητικής και Οικονοµικής Υποστήριξης των ΑΥΕ Ο.Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών».

Για δικαιολογητικά κι άλλες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση