Το Ευχαριστώ της οικογένειας της Μαρίας…

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 07:57 Το Ευχαριστώ της οικογένειας της Μαρίας…

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η 25χρονη Μαρία έπεφτε αιμόφυρτη στο σπίτι φίλη της από την δολοφονική μανία του 38χρονου αδερφού της τελευταίας.

Για σχεδόν 30 ημέρες έδινε το δικό της αγώνα, αρχικά για να κρατηθεί στη ζωή και στη συνέχεια για να μπορέσει να συνέρθει από τις βλάβες που της προκάλεσε η αγριότητα των χτυπημάτων που της κατάφερε ο 38χρονος. Τελικά ο Θεός και η επιστήμη έβαλαν το χέρι τους και η Μαρία πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λαμίας.

Η Οικογένειά της αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλάι τους στην πρωτόγνωρη περιπέτεια που βίωσαν:

«Η οικογένεια Παρασκευής και Επαμεινώνδα Δαϊτσιώτη, κατόπιν αίσιας έκβασης της περιπέτειας υγείας της κόρης μας Μαρίας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια: την ομάδα ΔΙΑΣ, το ΕΚΑΒ, τον χειρουργό του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Κατσιμάνη, όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των επειγόντων περιστατικών - των χειρουργείων - της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας - της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας - της αιμοδοσίας - τους φυσικοθεραπευτές - τους ψυχολόγους - το διοικητικό προσωπικό - την ασφάλεια του Νοσοκομείου Λαμίας που μας συμπαραστάθηκαν.

Επίσης, ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Δασαρχείο Λαμίας, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τον στρατό και τον απλό κόσμο που έδωσαν αίμα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο των υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Παπαευσταθίου Φώτη (που ξενύχτησε μαζί μας), τον Προϊστάμενο κ. Παλαιοπάνο Σπυρίδωνα, τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Καραΐσκο Ευθύμιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καρακάντζα Αθανάσιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κκ. Αργυρίου Δημήτριο - Σανίδα Ηλία - Κυρίτση Δημήτριο - Γιαννόπουλο Αθανάσιο, τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Σταυρογιάννη Νικόλαο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρονά Αναστάσιο, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Στάϊκο Θωμά, τον κ. Γιαννίτση Γεώργιο, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φθιώτιδας και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Έντυπα & Ηλεκτρονικά).

Με εκτίμηση,
Παρασκευή & Επαμεινώνδας Δαϊτσιώτης»
Προσαρμοσμένη αναζήτηση