Σήμερα: Σύγχρονες προοπτικές στην άνοια: Από τη διάγνωση στην αντιμετώπιση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 08:12 Σήμερα: Σύγχρονες προοπτικές στην άνοια: Από τη διάγνωση στην αντιμετώπιση

Ενημερωτική εκπαιδευτική εκδήλωση το Σάββατο στο ισόγειο του νεοκλασικού της Περιφέρειας Στερεάς.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στις 16:30 στο ισόγειο του νεοκλασικού κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (Πλατεία Ελευθερίας 13), εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες προοπτικές στην άνοια: Από τη διάγνωση στην αντιμετώπιση».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η περαιτέρω κατάρτιση του προσωπικού δομών που επιλαμβάνονται της φροντίδας ατόμων που πάσχουν από την παραπάνω νόσο, αλλά και την ενημέρωση του κοινού που καλείται να ανταπεξέλθει στην πρόκληση της σωστής διαχείρισης της.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η διακεκριμένη Καθηγήτρια Νευρολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διευθύντρια Α’ Νευρολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer, Μάγδα Τσολάκη, με παραπάνω από 30 χρόνια κλινική και νοσοκομειακή εμπειρία σε ανοϊκούς ασθενείς, ευρείες παραστάσεις μέσα από τις επισκέψεις σε κορυφαία ιατρικά κέντρα και πανεπιστήμια του εξωτερικού, καθώς και πλούσιο συγγραφικό και ακαδημαϊκό έργο.

Την κα Τσολάκη θα πλαισιώσουν οι Ψυχολόγοι – Ψυχοθεραπεύτριες, Ευδοκία Νικολαίδου, Κωνσταντίνα Καραγκιόζη και Χριστίνα Αγωγιάτου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση