Στη φυλακή δυο Λαμιώτες που είχαν ρημάξει τα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 06:10 Στη φυλακή δυο Λαμιώτες που είχαν ρημάξει τα Καμένα Βούρλα

Προφυλακίστηκαν οι δυο νεαροί ρομά από τη Λαμία, που είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκαν χθες δυο νεαροί ρομά, μετά την απολογία τους σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, όπου προσήχθησαν με την κατηγορία διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο 27χρονοι νεαροί συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Λαμίας, οι αστυνομικοί της οποίας σε συνεργασία με το Α.Τ. Καμένων Βούρλων, κατάφεραν να εξιχνιάσουν τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν συμμετείχαν και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Στο μπαράζ των κλοπών που αφορούσε κυρίως περιοχές και κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καμένων Βούρλων, υπήρχαν και συνεργοί οι οποίοι αναζητούνται.

Οι δράστες για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν ένα λευκό Nissan Sunny, το οποίο μάλιστα είχαν εγκαταλείψει όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν ένα βράδυ να τους κάνουν έλεγχο. Τότε οι επιβαίνοντες το παράτησαν και εξαφανίστηκαν τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

"Χτυπούσαν" εξοχικές και άλλες κατοικίες και άρπαζαν ότι έβρισκαν. Από χρήματα και χρυσαφικά, μέχρι συσκευές, κυνηγετικά όπλα, ακόμα και ρούχα. Έκαναν τα σπίτι άνω κάτω και ότι θεωρούσαν ότι ήταν χρήσιμο ή ότι είχε αξία το φόρτωναν.

Οι κλοπές που εξιχνιάστηκαν έγιναν από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2018. Οι δυο νεαροί που προφυλακίστηκαν είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση