Τα φετινά Χριστούγεννα «Πάμε Λαμία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 17:00 Τα φετινά Χριστούγεννα «Πάμε Λαμία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ετοιμάζει ο Δήμος Λαμιέων για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με συναυλίες, θέατρο, δράσεις για μικρούς και μεγάλους σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο!!!

Τη στοχευμένη δράση του Δήμου Λαμιέων, για τη διοργάνωση  όμορφων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν κόσμο και θα ενισχύσουν την τοπική αγορά, συζήτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (1/11) στο γραφείο του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

«Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γεμίσει η πόλη μας με χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας τονώνοντας και αναδεικνύοντας, παράλληλα, την τοπική μας αγορά που διαθέτει ποιότητα, ιδέες και πολλή όρεξη, όπως φάνηκε και στη σημερινή μας συνάντηση. «Πάμε Λαμία» λέμε φέτος, και τα Χριστούγεννα!», τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο κ. Σταυρογιάννης με τους συνεργάτες του παρουσίασαν το βασικό πλάνο για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στην πόλη της Λαμίας, ζητώντας από τους εκπροσώπους των επαγγελματιών (Επιμελητήριο – Εμπορικός Σύλλογος), να καταθέσουν τις δικές τους ιδέες προκειμένου να αυξηθούν τα κίνητρα που θα προσελκύσουν επιπλέον κόσμο στη Φθιωτική πρωτεύουσα για τις γιορτές.

Είναι τρεις συνεχόμενες Παρασκευές που θα ζωντανέψει η πόλη με διάφορες εκδηλώσεις και events.

Στις 23/11 θα είναι η Black Friday, στις 30/11 η «Λευκή Νύχτα» και στις 7/12, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, όπου θα γίνει με μια ξεχωριστή συναυλία, ενώ θα ακολουθήσουν τουλάχιστον 10 ακόμη σημαντικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, θεατρικά, εικαστικά δρώμενα και γενικά εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Κυρίτσης, αναφέρονται και στο πρόγραμμα του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου με την πρόταση να είναι έτοιμη να κατατεθεί προς έγκριση:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση