Λαμία: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε μαθήτρια για να τη ληστέψουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 09:18 Λαμία: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε μαθήτρια για να τη ληστέψουν

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι νεαροί ρομά στη Λαμία - Τι λέει ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας, που δέχτηκε την επίθεση μέρα μεσημέρι, πηγαίνοντας για το φροντιστήριο.

Η επίθεση στην 14χρονη μαθήτρια έγινε την Παρασκευή (2/11) στις 15:45, έξω από παιδική χαρά, μόλις λίγα μέτρα από το s/m "Γαλαξίας", στα Ρεβένια Λαμίας σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κοριτσιού.

Ο πατέρας της μαθήτριας αφού ενημέρωσε και την αστυνομία για την επίθεση, δημοσιοποιεί το γεγονός για να έχουν το νου τους πλέον και οι γονείς, αφού πολλά παιδιά κινούνται σε διάφορες συνοικίες και μάλιστα νυχτερινές ώρες, πηγαίνοντας στα φροντιστήριά τους ή σε άλλες δραστηριότητες.

«Το παιδί πήγαινε στο φροντιστήριο Αγγλικών, όταν επί της οδού Σκαλκώτα στα Ρεβένια, αντιλήφθηκε ξαφνικά πίσω της δυο άτομα. Φορούσαν κουκούλες από φούτερ και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντήλια. Ο ένας από αυτούς της έπιασε τα χέρια και τα έφερε πίσω, ενώ με το άλλο χέρι της έκλεισε το στόμα για να μην φωνάξει. Ο άλλος τη χτύπησε με αγκωνιά στο στομάχι και άνοιξε το φερμουάρ της τσάντας της ψάχνοντας για χρήματα. Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα αυτοκίνητο, επί της κάθετης οδού (Άρη Βελουχιώτη) με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Αργότερα πήγα μαζί με την κόρη μου στην Ασφάλεια Λαμίας και ενημέρωσα για το συμβάν. Σας το αναφέρω γιατί πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς και να έχουν το νου τους, καθώς επίσης να ενημερώσουν και τα παιδιά τους για να προσέχουν...», είπε ο πατέρας της μαθήτριας στο LamiaReport.

Υπενθυμίζουμε ότι δυο ημέρες πριν, το μεσημέρι της Τετάρτης (31/10), δυο νεαροί ρομά επιτέθηκαν και λήστεψαν στο κέντρο της Λαμίας, επίσης μέρα μεσημέρι, έναν ηλικιωμένο άνδρα, που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος αναγνώρισε από φωτογραφίες που του έδειξε η Ασφάλεια Λαμίας, τους δυο δράστες. Πρόκειται για δύο γνωστούς στην αστυνομία Ρομά, ηλικίας 18 και 23 ετών.

Δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι δράστες και της χθεσινής επίθεσης στην μαθήτρια, αφού οι δυο επιθέσεις έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση