Προκηρύχθηκαν οι θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 13:42 Προκηρύχθηκαν οι θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε η προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την πλήρωση των θέσεων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Η προκήρυξη αφορά και τις 13 Διευθύνσεις της χώρας και η νέα θητεία των Διευθυντών θα λήγει στις 31 Ιουλίου 2021.

Οι πίνακες υποψηφίων που θα καταρτιστούν θα ισχύσουν από την κύρωσή τους μέχρι την 31η Ιουλίου του τρίτου έτους που ακολουθεί, οι δε υποψήφιοι που θα περιληφθούν σ’ αυτούς θα καλύπτουν τις κενές ή κενούμενες θέσεις που θα προκύπτουν κατά το χρόνο ισχύος των.

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική αίτηση και την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών είναι 15 ημέρες από τη δημοσίευση της προκήρυξης (7/11/18).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και με το Τμήμα Δ΄ Στελεχών της Διεύθυνσης Υπηρεσιακής Κατάστασης και Εξέλιξης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Π.Ε. & Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (τηλ. 210-3442125, 210-3442268, 210-3442952, 210-3442895).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com