Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας: Έτοιμοι για το χειμώνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 19:17 Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας: Έτοιμοι για το χειμώνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με ευρεία συμμετοχή όλων των φορέων που εμπλέκονται στην πολιτική προστασία, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος που προήδρευσε της σύσκεψης ακούγοντας όλους τους εκπροσώπους, επισήμανε την ανάγκη του Συντονισμού όλων των φορέων, κάτι που σε επίπεδο νομού το έχουν πετύχει με την δημιουργία και λειτουργία Κέντρου Επιχειρήσεων.

Το καλοκαίρι και γενικότερα την αντιπυρική περίοδο, λειτούργησε με έδρα την Διεύθυνση της Πυροσβεστικής στη Λαμία και το χειμώνα θα λειτουργεί στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, για την αντιμετώπιση κάθε φαινομένου που απειλεί ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Στην ίδια σύσκεψη έγινε και ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου που ήταν από τις καλύτερες για το νομό Φθιώτιδας τα τελευταία χρόνια.

Αναφέρθηκε τέλος η επιτυχημένη αντιμετώπιση της Θεομηνίας του Σεπτεμβρίου με τον κυκλώνα «Ζορμπά», καθώς με τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι αρχές σώθηκαν ανθρώπινες ζωές από την πρωτοφανή κακοκαιρία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση